DE DRIVE-IN KEURINGEN ZIJN EEN GROOT SUCCESOp 11 april 2020 zijn we begonnen met het unieke concept: de DRIVE-IN keuring.

De opzet was en is dat men zich tussen de ritten door kan laten keuren als men in de buurt is. Dit houdt in zonder afspraak en wanneer het de mensen uitkwam. Zo hebben we veel collega’s geholpen, en dit geeft ons de nodige voldoening.

Uiteindelijk zijn we er voor u, wat in onze ogen door andere organisaties vaak wordt vergeten. We hebben wel wat tegengas ondervonden, in de vorm van regelmatige bezoekjes van handhavers of politie. Helaas kwamen die dan niet om een keuring te laten doen, maar omdat men was gebeld met de medeling dat wij er stonden.

Uiteraard overtraden wij geen wetten, en men zag ook snel wat onze intentie was.

Er zijn door Transporteffect/Chauffeursnieuws meer dan 20 keuringsdagen gedaan, verspreid over Nederland. We zijn continu ondersteund door een team van keuringsartsen, onder leiding van dr. A. Marlisa. De samenwerking met VoorKeur.nl loopt goed, waardoor we hebben besloten er mee door te gaan. Het zal wel iets minder intensief gaan worden, omdat we de spoedgevallen nu hebben gehad.

Ook met de volgende concepten wil onze organisatie klaarstaan voor de beroepschauffeurs: Er zal een keuringsarts routes door Europa rijden om de Nederlandse beroepschauffeurs te keuren. Ook zullen 2 of 3 keer per maand buiten kantooruren keuringslocaties worden geïnstalleerd.

Deze week zitten we om de tafel om te bekijken hoe we al onze wensen kunnen realiseren. Na pinksteren willen wij dan verder gaan met de DRIVE-IN keuringen. Ook komen wij bij bedrijven langs om meerdere mensen te keuren, mocht dit nodig zijn.

Intresse? Stuur een mail naar medisch@transporteffect.nl Dan krijgt u een persoon toegewezen die aan uw wensen gehoor geeft.

Met vriendelijke groetLeden 10 euro korting vanaf 1 juni 2020

Deel het:

1 Trackback / Pingback

  1. DRIVE-IN KEURING: GEEF AAN WAAR U ONS WILT HEBBEN EN WE KOMEN NAAR U TOE

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.