DRIVE-IN KEURING: GEEF AAN WAAR U ONS WILT HEBBEN EN WE KOMEN NAAR U TOE


Pinnen is mogelijk. Groot rijbewijs 80 euro incl. Klein rijbewijs 60 euro incl.

(Medisch Klein-Groot Rijbewijs-Senioren Groot 75+ -Senioren Klein 75+ -Buurtbus-Touringcar-KNAF-Trekker-Taxipas-Klein Vaarbewijs-Sur. Rijbewijs )


In de afgelopen weken hebben we erg veel collega’s kunnen helpen. Bij de laatste twee drive-inkeuringen hadden we maar 2 tot 4 mensen, waardoor naar ons idee de meeste keuringen voor een bepaalde periode wel zijn gedaan.

Om deze reden zullen wij nu een systeem opzetten waarin u zelf kunt aangeven dat u een keuring nodig heeft. Wij gaan dan regelen dat we naar uw omgeving toe komen, zodat u zich op een vrijdagavond, zaterdag of zondag kunt laten keuren. Uiteraard blijft het het principe hetzelfde en zit u nergens aan vast. Alleen kunnen wij dan een planning maken, waardoor het zowel voor u als voor ons nut zal hebben.

Na september 2020 zullen waarschijnlijk veel mensen moeten worden gekeurd, aan welke vraag wij zeker kunnen voldoen. Beroepschauffeurs mogen niet te maken krijgen met wachttijden en problemen bij het CBR; daarom zorgen wij ervoor dat de begeleiding optimaal is en u niet in de problemen kunt komen.

Aangeven van een keuringslocatie kan via WhatsApp: +31 6 396 10 780, via het contactformulier en uiteraard ook via messenger, graag met vermelding van de regio en uw e-mailadres of telefoonnummer, zodat wij u kunnen inlichten wanneer we daar zullen zijn.

Met vriendelijke groet,



Medische Drive-In Keuringen
Uw wens

Begeleiding voor een snelle afhandeling met het CBR is voor ons vanzelfsprekend en is uniek vergeleken bij de andere organisaties.

Begeleiding, hoe doen we dat?

Dat doen wij van A tot Z door middel van een trackingsysteem.

Wij voegen een door onszelf ontwikkeld trackingsysteem toe, zodat we alles actueel in de gaten kunnen houden, en u uw rijbewijs op tijd kunt verlengen!

Tijdens onze eerste (11April) DRIVE-IN-keuringsdag is gebleken dat de nood hoog is en dat we de mensen uitkomst kunnen bieden.

Dit geeft ons voldoening, vandaar dat wij doorgaan voor de bestuurders!

Transporteffect/Chauffeursnieuws is in het leven geroepen om beroepschauffeurs op alle vlakken te helpen en wij willen er graag aan bijdragen de problemen rond het vernieuwen van rijbewijzen weg te nemen.


STAPPEN PLAN


GROOT RIJBEWIJS

Stap 1.

Gezondheidsverklaring aanvragen.

U koopt een Gezondheidsverklaring via mijn.cbr.nl. Als u deze digitaal gekocht heeft, krijgt u de gezondheidsverklaring binnen een week opgestuurd in uw mijn.cbr.nl mailbox.

Let op Inloggen met SMS of App.

Stap 2.

Gezondheidsverklaring terugsturen.

De gezondheidsverklaring vult u in en stuurt u digitaal terug naar het CBR via mijn.cbr.nl.

Stap 3.

Verwijsbrief met ZD code.

U ontvangt na het inzenden van gezondheidsverklaring de volgende formulieren van het CBR in mijn.cbr.nl:

  • de verwijzing naar keurend arts met ZD code, 
  • een keuringsverslag met uw unieke ZD code
  • en eventuele andere formulieren.

EN KOM NAAR ONS!

Geen ZD stuur ons een bericht en wij keuren u.

Meer informatie op onze medische pagina

Deel het:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.