Vernieuwde pagina Transporteffect en Chauffeursnieuws is een feit!

We hebben er flink voor moeten sparen en er lang naar uitgekeken, maar 1 mei was het dan zo ver! De professionalisering is een feit, onder het motto “de praktijkgerichte expert laat uw stem gelden”.

Het is tijd om andere organisaties het goede voorbeeld te geven door duidelijk te maken dat er meer moet gebeuren dan hun kennis alleen maar uit boeken te halen.

Door jarenlange lobby’s zijn we nu op het punt dat men niet meer om ons heen kan of ons kan negeren. Als men niet wakker genoeg is om te zien welke problemen er spelen, leggen wij de vinger op de wond en bieden wij oplossingen die echt nut hebben. Het is tijd om de sceptici die denken dat het allemaal niets uitmaakt het tegendeel te laten zien.

transporteffect aschwin cannoo

Onze Dank

Vak- en werkgeversorganisaties zitten veelal op een politieke stoel en daar hebben zowel werknemers als werkgevers niets aan. Transporteffect/Chauffeursnieuws wil deze stoel juist aan de mensen zelf geven en er zo voor zorgen dat de prioriteit van organisaties daar ligt en niet bij andere belangen. Onze prioriteit is het overdragen van uw stem en daarbij het aanbieden van oplossingen die voor eenieder uitvoerbaar zijn.

 

Onze dank gaat uit naar de honderden leden die ons de afgelopen jaren hebben geholpen dit te verwezenlijken en deze professionalisering te realiseren. We moeten het met ons allen doen en eenheid moet een feit worden! De huidige partijen die jarenlang een werkwijze hadden waarbij veel mensen vraagtekens zetten, moeten nu voor ons plaatsmaken. Wij zijn een organisatie van deze tijd en van de toekomst!

Sluit u aan

Respect naar ons is inmiddels normaal onder de politici die de regels maken, en men houdt de ogen of oren niet meer gesloten. Het behouden en verbeteren van het welzijn van de beroepschauffeur begint bij de politiek en ligt vervolgens bij de werkgevers, waarna wij eraan kunnen werken uw welzijn te garanderen.

Door u bij ons aan te sluiten maakt u ons nog sterker in uw belang en zorgt u ervoor dat we niet met één hand een olietanker moeten tegenhouden.

Trekken aan een dood paard is er bij ons niet bij; wij zijn juist het medicijn voor de zieke sector! Wij nodigen u uit een kijkje te nemen op onze vernieuwde webpagina. Als u vragen heeft kunt u deze sturen naar redactie@tranporteffect.nl of naar WhatsApp +31 6 396 10 780. Word lid en geef uzelf, maar ook de komende generaties, de kans om in de transportsector te blijven werken!

 

Team

Transporteffect en Stichting Chauffeursnieuws