Een snelle lijst van artikelen die we geschreven hebben. Als u verder terug wilt dan kunt u naar onze archieven gaan.

Samen met onze facebook community https://www.facebook.com/Chauffeursnieuws2.0/  geven we u een stem in deze maatschappij. We gaan regelmatig op bezoek bij de politiek en organisaties die zich met het transport bezig houden.

Praktijkkennis ontbreek zeer vaak en is van essentieel belang om regelgeving uitvoerbaar te houden en uiteraard zorgen voor verbetering in de sector.De organisatie

De organisatie bestaat uit twee onderdelen: Transporteffect en stichting Chauffeursnieuws en voorheen ook Chauffeursbelangen.

Chauffeursnieuws

Chauffeursnieuws is als eerste ontstaan, eind 2007, en is uitgegroeid tot een mooi nieuwsplatform voor elke verkeersdeelnemer.

We hebben extra oog voor de beroepschauffeur en zijn daarin ook gespecialiseerd. We hebben eind 2017 de beslissing genomen te strijden voor het behoud van het mooie vak van beroepschauffeur.

Ons was opgevallen dat de huidige twee vakorganisaties vaak kwesties niet zien of aanpakken, waardoor het van kwaad tot erger gaat. Om die reden is een specialistisch team tot stand gekomen om elke persoon die voor zijn beroep een voertuig bestuurt bij te staan, en ook algemene zaken met betrekking tot de beroepschauffeurs op te pakken.

Transporteffect

Transporteffect is daarvoor opgericht om als officiële organisatie aan de slag te kunnen.

Inmiddels is Transporteffect goed bekend bij politiek en organisaties, en wij voeren onder deze naam dialogen met partijen. Om kracht te geven aan onze woorden en om te worden gehoord, is het van essentieel belang dat er ook een betalende achterban is.

Deze hebben we ondergebracht onder de naam Chauffeursnieuws. De leden betalen ons slechts 20 euro per jaar om onze eisen kracht bij te zetten en inhoud te geven.

We zijn gegarandeerd NON-PROFIT en de inhoud van de pot wordt gebruikt om onze organisatie bestaansrecht te geven. Ook wordt deze pot gebruikt voor acties, zoals ophangen van spandoeken door heel Nederland en radio- en tv-campagnes, om de stem van de beroepschauffeur breed te laten horen en zien.

Zelfs het werk neerleggen met behoud van loon en baangarantie is een reële optie. Bij een lidmaatschap wordt u ook individueel begeleid als er een kwestie op uw pad komt en u hulp nodig heeft. Hoe meer in de pot, des te meer we kunnen doen; onze toekomst en de toekomst van de beroepschauffeur is in uw handen.

Twijfel niet en word lid! Lees op www.transporteffect.nl waar wij ons momenteel allemaal voor inzetten.

Waar de huidige vakbewegingen niet worden gezien of gehoord, pakken wij juist op.

Met een grote achterban kunnen politiek en organisaties niet om ons heen, en zullen zij ook in actie moeten komen in plaats van ons alleen maar aanhoren.

Met vriendelijke groet,

Het Team


 

Naar onze hoofdpagina

Berichten uit het verleden
Meer in ons archief
logo keurmerk
maak verschil met uw transportbedrijf, vraag een keurmerk aan

Onze thema's

Deel het:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.