MEDISCHE KEURING – NIEUWE SERVICE

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) levert mensen al jaren problemen op.

In 2019 hebben wij veel mensen moeten begeleiden om te voorkomen dat zij thuis op de bank kwamen te zitten.

Reden voor ons een aparte service op te zetten die erin is gespecialiseerd keuringen te  laten verlopen zoals het hoort.

Beroepschauffeurs zijn afhankelijk van hun rijbewijs. Het zou nooit zo mogen zijn dat mensen door deze instantie niet meer in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien.

Omdat Transporteffect/Chauffeursnieuws veel mensen kon begeleiden met als gevolg een positief resultaat, hebben wij hiervan een service gemaakt.

Helaas is gebleken dat men na een positief resultaat toch niet besloot ons financieel te steunen door middel van een lidmaatschap van slechts 20 euro per jaar.

Daarom zijn wij genoodzaakt de medische service en begeleiding CBR als een onderdeel van Transporteffect en Chauffeursnieuws te bestempelen, zodat de kosten hiervan kunnen worden meegenomen in de organisatie.

Wij werken nauw samen met de keuringsartsen en het CBR.

Hierdoor zijn vertragingen praktisch uitgesloten. Ook als zich calamiteiten voordoen begeleiden wij de mensen van A tot Z.

Wij bieden veel mogelijkheden voor bedrijven, alsmede extra services met betrekking tot de keuringen.

De adder onder het gras is dat aanmelding en afspraken om gebruik te kunnen maken van de begeleiding, waardoor men een soepel traject kan ingaan, via ons moeten lopen.

Transporteffect/Chauffeursnieuws kan kwesties waarbij men in een later stadium tegen problemen aanloopt niet meer oppakken.

Ga naar de website https://medische-keuring.com en maak een afspraak om gebruik te kunnen maken van onze services.

Met vriendelijke groet

Leden hebben korting op een afspraak.


keuring cbr
klik hier
lid worden
Lid worden – klik

Deel het:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.