Na dagen in de file te hebben doorgebracht wilde chauffeur Richard toch op de terugweg Tristan bezoeken!


U weet het nog wel: het jongetje van amper 6 jaar oud dat al veel operaties (10) aan zijn jonge hartje heeft moeten ondergaan.

Chauffeursnieuws werd benaderd om de chauffeurs te vragen iets voor Tristan te doen, omdat hij erg verzot is op vrachtwagens en alles daaromheen.

Dit verhaal vonden wij hartverscheurend en we zijn meteen in actie gekomen.

Het duurde niet lang of het hele verhaal ging viraal en men opende zijn hart voor Tristan. We kregen enorm veel respons en chauffeurs die wilden helpen om Tristan een hart onder de riem te steken.

Zo kwamen we ook in contact met Marcel Evers die gelijk in actie kwam en een miniatuur vrachtwagen op de post heeft gedaan. (LINK)

Gisteren, tweede kerstdag, werden we gebeld door Richard. Na vijf dagen in het Verenigd Koninkrijk te hebben vastgestaan wilde hij toch nog graag even bij Tristan op bezoek om ook een miniatuurvrachtwagen te overhandigen.

Hij zij tegen ons dat hij speciaal voor Tristan een hele mooie wagen had en dat Tristan er zeker blij mee zou zijn.

We hebben Richard in contact gebracht met de familie om af te spreken hoe laat hij kon langsrijden. Dit leverde hartverwarmende beelden op en het doet ons enorm deugd dat er gelukkig nog mensen bestaan die niet alleen aan zichzelf denken.

Nadat Richard zolang in Engeland heeft moeten staan door een politiek spel tussen Europa en het Verenigd Koninkrijk, laat deze enkele chauffeur hier even keihard zien dat je meer bereikt als je iets voor elkaar over hebt.

De politici die de chauffeurs de afgelopen week aan hun lot hebben overgelaten en die ook de veroorzakers van de problemen zijn, zouden toch met heel veel schaamte dit artikel moeten lezen en dit hun verdere leven met zich moeten meedragen.

Daarentegen zullen zowel Richard als Tristan dit mooie moment nooit vergeten, en dat is wat zij met zich zullen meedragen. Wij kunnen alleen maar een diepe buiging maken voor deze inzet van Richard. Het is en blijft mooi om te zien dat chauffeurs keer op keer tonen dat ze het hart op de goede plaats hebben.

Politici kunnen hier een voorbeeld aan nemen en zouden ook eens aan de medemens moeten denken. Nu hebben zij voor veel gezinnen de kerst verpest en emotionele wonden achtergelaten.

Chapeau Richard, en laat dit een voorbeeld zijn van hoe we als mensen met elkaar zouden moeten omgaan.

Wij wensen Tristan en Richard het allerbeste toe.

Eerdere linken:

Tristan (6) heeft de eerste miniatuurvrachtwagen binnen, met dank aan Marcel! 11december 2020

Tristan en Mathijs, twee helden van 2020 in deze kerstspecial

tristancnte24
b=verzamel
eydxh
Beste collega,
 
Mocht u het gemist hebben: Chauffeursnieuws/Transporteffect heeft er door Covid-19 bewust voor gekozen het lidmaatschap zonder kosten te verlengen tot het eind van het jaar.
Het moment is nu genaderd om u te vragen ons ook in 2021 te steunen en ons werk om uw een stem te geven te kunnen uitvoeren.
Mocht u toch gemist hebben wat wij voor u doen en welk verschil wij maken dan kunt u op deze link klikken.
 
 
Niets is vanzelfsprekend en we zijn ons er ook van bewust dat veel groepen op facebook of andere sociale media al hebben geprobeerd verschil te maken en de sector te verbeteren.
Door veel energie en geld te investeren is het ons nu gelukt uw stem over te brengen en zo het welzijn van chauffeurs te verbeteren en hen te verzekeren van een toekomst.
Natuurlijk staat het transport nooit stil, waardoor we alert moeten zijn en ons niet de kaas van het brood moeten laten eten.
Buiten de voordelen en de steun die u altijd van ons krijgt willen we u vragen ook aankomend jaar 20 euro over te maken, zodat we u alleen nog maar beter kunnen vertegenwoordigen.
Klik op deze link om ons te steunen.
 
Bij verlenging klik hier:
 
 
Hartelijk dank alvast.
Alleen samen kunnen we een vuist blijven maken en de sector verbeteren!
 
Met vriendelijke groet,
Aschwin Cannoo
Voorzitter Chauffeursnieuws/Transporteffect

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag *Deel het: