ONZE ORGANISTIE WORDT MEER EN MEER GEVRAAGD BEWIJZEN TE OVERHANDIGEN

"wie de schoen past, trekke hem aan"Hoe kan het toch dat ons, na onze gebleken inzet in het verleden en het heden, steeds vaker om bewijzen wordt gevraagd?

Het lijkt wel of men er standaard vanuit gaat dat wij u onwaarheden presenteren of artikelen van anderen kopiëren.

Dit gebeurt niet alleen door de mensen zelf, maar ook door vakbladen die na ons artikelen schrijven over dezelfde onderwerpen, echter zonder ons als bron te vermelden of onze inzet te noemen.

Of sterker nog: men neemt geen contact met ons op en wij moeten zelf uitvinden dat onze organisatie in twijfel wordt getrokken en dat dit naar buiten wordt gebracht.

Dit zien we ook regelmatig in de commentaren bij onze artikelen: dat men stelselmatig een speculatie plaatst die niet op feiten berust en ons schade toebrengt.

Uiteraard kunnen wij onze uitspraken altijd onderbouwen en bewijzen, maar moeten we nu keer op keer onze bronnen vrijgeven of het achterste van onze tong laten zien?

Dit hebben wij nu wel herhaaldelijk moeten doen om de schade te beperken.

Onze organisatie heeft onlangs een service gelanceerd om medische (arbo)keuringen voor (beroeps)chauffeurs te verzorgen.

Meteen kwamen er berichten die deze service in twijfel trokken zonder enig bewijs daarvoor, puur gebaseerd op gedachtegangen en speculatie.

Inmiddels hebben wij al meer dan 200 mensen kunnen helpen, maar toch wordt hier en daar nog steeds gesuggereerd dat het allemaal een sprookje is.

Ook onze ingangen bij de EU, de Tweede Kamer en het Belgisch Kabinet trekt men al snel in twijfel en men vraagt ons keer op keer om bewijzen.

Ook als de bewijzen zijn overhandigd wil men de volgende keer wéér bewijzen ontvangen en gooit men op voorhand al speculaties over onze organisatie de wereld in, waardoor de schade al is toegebracht.

Wij begrijpen dat men ons vanuit concurrentie-oogpunt graag keer op keer wil forceren bewijzen te overhandigen, in de hoop dat wij dat niet kunnen.

Nu kunnen wij dat wel, alleen kost het ons veel ongenoegen en zeer veel kostbare tijd.

Onze directie heeft dan ook besloten voortaan direct over te gaan tot juridische stappen, nadat we de laatste jaren talloze malen bewijzen hebben overhandigd en rectificatie of een verontschuldiging vaak uitblijft .

Wat betreft onze volgers en achterban die op voorhand twijfel veroorzaken over onze service en onze intentie hebben wij ook besloten snel tot gedegen actie over te gaan (bv. blokkeren).

Dit moet u niet zien alsof wij niet tegen kritiek kunnen, verre van dat. Maar het is niet in ons – en zeker ook niet uw – belang dat ons werk continu in een kwaad daglicht wordt gesteld en wij telkens kostbare tijd moeten verdoen om dit weer recht te zetten.

Na jarenlang onze vrije tijd volledig te hebben opgegeven voor het belang van de beroepssector, is het treurig een tekst als deze te moeten schrijven.

Wij hebben bewezen veel collega’s te kunnen helpen en wij vinden dat we ons hierop moeten concentreren.

De organisatie is uit een nobel oogpunt opgezet en is NON-PROFIT; dat moeten we blijven koesteren.

Wij hopen daarom dat vanaf nu organisaties, vakbladen en een klein aantal volgers stoppen met het zaaien van twijfel over onze organisatie, zeker zonder ons zelf eerst te hebben benaderd voordat men speculaties de wereld ingooit.

Terugkijkend op onze geschiedenis bevreemdt het ons ook dat niet duidelijk is dat wij er zijn voor de belangen van de sector en dat wij niet te vergelijken zijn met de vele andere organisaties.

Op de pagina www.transporteffect.com vindt u duidelijke informatie over alles waarvoor wij ons inzetten, en ook hoe onze organisatie kwesties oplost in uw belang.

Natuurlijk is het wel zo dat we met één hand geen olietanker kunnen tegenhouden; daarvoor zijn er veel meer nodig. Maak voor uzelf de afweging of u zich wilt aansluiten om ons voor slechts 20 euro per jaar te steunen. www.chauffeursnieuws.com (ledenpagina)

Onze facebook pagina https://www.facebook.com/Chauffeursnieuws2.0 is uiteraard ook belangrijk; door die te volgen geeft u ons en daarmee de beroepsgroep kracht in de maatschappij.

Deze tekst is geschreven onder het motto “wie de schoen past, trekke hem aan”.

Wij willen de overgrote groep mensen die ons volgt en ons keer op keer een hart onder riem steekt enorm bedanken, en wij hopen dat we aan uw wensen kunnen blijven voldoen.

Met vriendelijke groet,klik flyer

Deel het:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.