Thema standairco

Zoals u weet laten wij niet snel los wanneer wij ons ergens in vastbijten. Als je met de politiek van doen hebt is het helaas wel zo dat je een lange adem moet hebben en dat je de moed niet in de schoenen moet laten zinken. Wij hebben nog regelmatig contact met EP Vera Tax over deze kwestie en de zaak ligt absoluut niet stil. Vera heeft al een pleidooi gehouden in de EU en landen als Duitsland, Frankrijk en België hebben laten weten ook voor een goede nachtrust voor de chauffeur te zijn.

 

transporteffect vrachtwagen
[pdf id=12001]

Laatste nieuws

Toen ik de Mercedes Actros kreeg met camera’s als spiegels riep ik meteen: "Wat een onzin!"

Sinds de uitbraak van het conflict op 24 februari 2022 zijn wij actief om uit naam van de Nederlandse chauffeurs voedsel en hulp te geven aan de Oekraïense chauffeurs.

Dode hoek vrachtwagens blijft een probleem We hebben er al eerder over geschreven: de dode hoek bij de vrachtwagen. (link) Welke oplossingen …

We horen het vaak: je mag maximaal 4 meter hoog zijn, dus als je te hoog bent is het altijd de fout van het materieel of van jou, de chauffeur.

Chauffeurs krijgen regelmatig de schuld. Maar hoe vaak is het de schuld van gemeenten en andere instanties die parkeerplaatsen of industriegebieden onder hun beheer hebben?

Je mag me niet inhuren als chauffeur. Enorme chauffeurstekort maar toch willen ze het niet makkelijk maken