We zijn u niet vergeten; we zijn vol gas bezig met de grootste enquête ooit!

Het vervult ons met grote trots dat zo veel chauffeurs (3855) de moeite hebben genomen de 68 vragen te beantwoorden.

De uitslagen zijn zelfs voor ons erger dan verwacht. Daarom vinden we het zeer belangrijk om het goed aan te pakken. De hele enquête beslaat 584 bladzijden en er zijn ontzettend veel goede argumenten en kwesties beschreven door de beroepschauffeurs. Daarom willen wij dat organisaties hun kop uit het zand halen en met een reactie komen, die wij dan in de evaluatie kunnen meenemen.

De vuist enquête

De bundel is afgelopen maandag aangeboden aan demissionair minister Visser (IenW) en ook haar geven we een aantal dagen de tijd om te reageren. Inmiddels staan we in contact met de redactie van de NPO om het effect van deze enquête de nodige publieke aandacht te geven.

Wij vragen u nog even geduld te hebben, maar we kunnen u verzekeren dat we hard aan het werk zijn om de enquête zijn verdiend gewicht te geven!

 

Met vriendelijke groet

Transporteffect doneren

Kennisbank professional,Nieuwsbrief professional, Advies ziektebegeleiding, Advies bestuurlijke vraagstukken, Advies loopbaan, Korting op keurmerk, Juridisch advies, ,Bemiddelaar werkgever/ werknemer, Calamiteiten support Toegang tot contra expertise, Toegang tot seminars, Toegang tot analyse vraagstukken Kennisdeling via netwerk

Keer op keer verbaast het ons dat elke lidstaat zijn eigen regels handhaaft omtrent de hoogte van boetes.

Minder ruimte is meer risico, wel wordt de vinger snel gewezen naar de beroepschauffeurs als het mis gaat. 88 procent ziet ruimte afnemen

Uit onze enquête die door ruim 3850 chauffeurs is ingevuld blijkt dat vermoeidheid onder de chauffeurs zeker een punt is dat aandacht verdient. Nu horen we mensen al vanaf de zijlijn roepen dat minder uren maken het medicijn is.

Een chauffeur leert altijd dat men geheel verantwoordelijk is voor zijn lading. Maar steeds meer bedrijven willen de chauffeur buiten houden tijdens het laden.

Ruim 3850 invullingen! Uitslag van de grootste enquete ooit! Een snele samenvatting maar ook het complete verhaal! De beroepschauffeur spreekt