Steunen door doneren

Help mee!

Bedrag

Totaal al gedoneerd:

€ 997,00

Met één hand kun je geen olietanker tegenhouden!

Het zal u bekend zijn dat Chauffeursnieuws & Transporteffect het van groot belang vindt uw stem te laten horen, omdat juist de werkvloer de plek is waar de oplossingen om het welzijn en het imago te verbeteren vandaan zouden moeten komen. Wij zijn continu bezig bruggen te slaan tussen politiek, werkgevers en vakbewegingen. Misschien dat ze eens naar elkaar, maar vooral ook naar u gaan luisteren, zodat het vak van beroepschauffeur voor de Nederlanders zal blijven bestaan. 

Helaas is er ook funding nodig om al het werk te kunnen doen. Organisaties in het transport beloven vaak ons te steunen, maar meer dan die beloften hebben wij nog niet mogen ontvangen. Het is van groot belang de organisaties te laten inzien dat het 2 voor 12 is en dat ze elke hulp nodig hebben die ze kunnen krijgen. De vakbewegingen moeten nu toch ook gaan inzien dat het jarenlange misbruik van vertrouwen veel schade heeft aangericht en dat het weglopen van leden een normale zaak aan het worden is. Misschien zouden zij ook iets aan imagoverbetering moeten doen?

Een voorbeeld van wat met vasthoudendheid kan worden bereikt is de standairco. Deze hebben we nu in de cao gekregen en we zijn al een heel eind op weg het in Europa wettelijk verplicht te maken.

Wanneer u rondkijkt op www.transporteffect.com kan het u niet ontgaan dat we overal zichtbaar zijn en vaak voor de nodige opschudding zorgen.

Om de muren te doorbreken moeten wij dus zo vaak mogelijk ons gezicht laten zien bij de politiek en eigenlijk overal waar de sector is vertegenwoordigd. Wij willen ons bestaansrecht graag behouden zodat wij onafhankelijk uw stem kunnen blijven overdragen en ervoor kunnen blijven zorgen dat er ook daadwerkelijk eens actie wordt ondernomen.

Zoals gezegd kost dit geld. We doen wat we kunnen, maar omdat ons team uit bijna alleen vrijwilligers bestaat is de rek er wel zo’n beetje uit.

U kunt ons enorm helpen om met z’n allen het vak van beroepschauffeur te waarborgen en te verbeteren. Het mooie vak dat voor u, jou en ons niet gewoon werk is, maar een manier van leven. Het vak dat je wilt doorgeven aan de jeugd, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Het vak dat het waard is ervoor te vechten.

Meevechten kan al vanaf €2, via de donatieknop.

doneren

Stel een periodieke schenkingsovereenkomst op. In deze overeenkomst leg je jouw bijdrage aan Chauffeursnieuws voor minimaal vijf jaar vast. Hierdoor is je schenking jaarlijks volledig aftrekbaar van jouw belastbaar inkomen. Stuur een bericht naar redactie@transporteffect.nl

Abonneren kan ook. 

Voor slechts €60 per jaar meer service.

  •  Ons steunen in het werk
  •  Pas Chauffeursnieuws & Transporteffect
  •  Medezeggenschap
  •  Beantwoording vragen/ advies
  •  Bemiddeling bij geschillen
  •  Juridische advies
  •  Nieuwsbrief
  •  Vacaturebank