Een begrip in de sector.

De beroepschauffeurs en hun welzijn in de breedste zin van het woord staan bij ons bovenaan. Een sociale, fatsoenlijke en eerlijke transportsector is waarvoor we strijden. Wij vinden het belangrijk dat beroepschauffeurs ook in de toekomst trots op het vak kunnen zijn.

vrouw chauffeur

Over TransportEffect

Brede kennis door jarenlange intensieve deelname aan de praktijk heeft onze inzichten dusdanig ontwikkeld dat we actuele moeilijkheden vaak in- en doorzien vanuit mogelijke oplossingen.

Kennis, ervaring, discretie, openheid, betrokkenheid, ondernemingszin en kwaliteitsgerichtheid zijn de steekwoorden van TransportEffect, waarbij wij het welzijn van de beroepschauffeurs op de eerste plaats zetten.

LEES MEER

TransportEffect

Wanneer we het transport vergelijken met een motor mag het duidelijk zijn dat we wel aan de bak moeten om die goed te laten lopen. Daarom willen we de unieke en praktijkgerichte kennis van onze achterban en onszelf overdragen om de gehele sector en vooral het welzijn van de vrachtwagenchauffeurs te verbeteren. Dit kan alleen door alle puzzelstukken op tafel te hebben en gezamenlijk de puzzel in elkaar te zetten.

LEES MEER EN BEKIJK ONZE VIDEO'S

happy driver
Wil jij ook zekerheid?
Laat ons het regelen.

Wil jij ook zekerheid?
Laat ons het regelen.

Word lid van TransportEffect | HZC. Jullie welzijn is onze missie.

Onze partners

Partner worden

Het laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht