Zaterdag 25 maart 2023

Wie had het kunnen bedenken: TransportEffect en Chauffeursnieuws, die altijd kwesties oppakt die vakbewegingen laten liggen, staat nu in contact met vakbeweging HZC.
Deze vakbeweging is bij velen misschien minder bekend en is in het leven geroepen (1946) voor de machinisten. Maar door de tijd heen heeft deze organisatie zich breder bewezen en zet zich ook goed in voor de chauffeurs uit de beroepsgoederenvervoer.
Zoals velen van jullie weten doorbreken we de dikste muren als we ergens voor gaan en stoppen we niet voor we resultaat behalen.
Dat we sceptisch zijn als we worden benaderd door organisaties kunnen we gezien onze ervaringen alleen maar bevestigen, maar dat wil niet zeggen dat we er niet voor openstaan en dat we niet verder kijken dan onze neus lang is.
Onze slogan is niet voor niets 'onze missie is jullie welzijn’ en daarvoor moeten we naast het halen van kennis uit de groep ook met partijen kunnen samenwerken.
Om te voorkomen dat we verwikkeld raken in politieke schaakspellen is het wel een vereiste dat wij in een samenwerkingsverband onze onafhankelijkheid blijven houden maar niet weglopen voor partijen die hetzelfde voor ogen heeft.
Familie is een goede zaak, en als we bij onze missies een broer of zus zouden hebben kon dat ons weleens veel sterker maken.
Een familieband is sterk en het kan er ook echt fel aan toe gaan, maar uiteindelijk kom je tot een goede balans waarbij je elkaar in de ogen kunt blijven kijken.
Daarbij kun je ook nog steeds een andere weg bewandelen dan je eigen broer of zus, maar zul je elkaar altijd steunen.

Wil jij ook zekerheid? Laat ons het regelen.

Word lid. Jullie welzijn is onze missie.

Zo is nu HZC op ons pad gekomen. Hoe deze ontwikkeling tot stand is gekomen is nu even niet belangrijk; het gaat om de toekomst en het welzijn van ons als beroepschauffeurs.De klik met HZC is er en we willen allebei hetzelfde: een stap zetten om een daadkrachtige organisatie voor ons als werknemers in het transport neer te zetten.De wil is belangrijk voor ons!We beseffen ook dat samenwerken omdat we dezelfde intentie hebben geen slechte zaak is. Daarbij is het voor ons wel van belang dat we niet per se als partners samenwerken, maar meer als broer en zus naast elkaar werken.Een goede partij kan ons nog sneller sterk maken en dat kan beide zijden winst opleveren; je moet immers een lot kopen om kans te maken op een prijs. Deze partij is momenteel een kleine speler in het transport en juist dat biedt mogelijkheden om de handschoen op te pakken. Onze leden zullen profijt hebben van de samenwerking doordat de organisatie sterker in de maatschappij staat en bredere hulp bij kwesties kunnen worden geboden.Uiteraard wordt jullie mening ook in dit geval enorm op prijs gesteld, dus voordat we hierover een beslissing nemen willen we jullie vragen hieronder je gedachten aan ons door te geven.Reactie plaatsen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Wil jij ook zekerheid?
Laat ons het regelen.

Wil jij ook zekerheid?
Laat ons het regelen.

Word lid van TransportEffect | HZC. Jullie welzijn is onze missie.

Onze partners

Partner worden

Het laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht