SUCCESS, TOGETHER

Bij ons sta je niet alleen

Onze ervaren coaches helpen u succesvol te stoppen.

Deze hulp wordt vergoed door de zorgverzekering.

stoppen roken1

Aanmelden voor het programma

Stoppen met roken chauffeurs
Bel mij

In 2022 dienen alle bedrijven rookvrij te zijn.

Wij kunnen u helpen!

Uw bedrijf of organisatie rookvrij

MISSION-DRIVEN

Ons programma is speciaal afgestemd op de beroepschauffeurs die voor ons dagelijks onderweg zijn

Gecertificeerde coaches begeleiden u persoonlijk of telefonisch tijdens het stopproces.

 

Hierdoor wordt uw stopkans aanzienlijk vergroot, tot wel 10 keer!

 

Onze begeleiding wordt één keer per kalenderjaar vanuit het basispakket vergoed door de zorgverzekeraar. Deze vergoeding is in 2022 vrijgesteld van het eigen risico. 

Alles voor het welzijn van de chauffeur

December 2021

Gezond leven

1

rookvrije organisatie?

In 2022 dienen alle bedrijven rookvrij te zijn. Alle bestaande rookruimtes moeten verdwijnen, waardoor er voor rokers steeds minder mogelijkheden zijn om te roken. Dit is een mooi moment om uw medewerkers te helpen bij het stoppen met roken. Met een zakelijk stoppen-met-rokenprogramma van ons geeft u uw werknemers de kans om te stoppen met professionele begeleiding. Cabine van een vrachtwagen is een werkplek. Daardoor zal het zeer belangrijk worden om chauffeurs te stimuleren om te stoppen met roken.

2

Coaching met bewezen resultaat

Het is wetenschappelijk bewezen dat uw kans om succesvol te stoppen met roken wel 10 keer groter wordt, wanneer u begeleid wordt door een ervaren coach. "

Gedurende het behandeltraject wordt u telefonisch (video) begeleid bij het stoppen met roken.

Speciaal gericht op de beroepschauffeur

3

Hulpmiddelen in combinatie met telefonische begeleiding

De coach en u bespreken welk hulpmiddel de beste keuze is; die wordt vervolgens voorgelegd aan en gecontroleerd door de arts van Medipro. Voor nicotinevervangende middelen schrijft de verslavingsarts van Medipro een recept uit. Het recept wordt per mail of post naar u verzonden. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar, kunt u hiermee naar uw eigen apotheek gaan of wordt de bestelling via een online-apotheek bij u thuis bezorgd. Het uitschrijven van een recept voor stoppen-met-rokenmedicijnen verloopt via de huisarts.

Wie heeft er niet wel eens aan gedacht? "deze sigaret is mijn laatste"

Samen met medipro

Medipro is een reguliere Instelling voor Medisch Specialistische Zorg die als doel heeft het verlenen van optimale zorg bij het stoppen met roken. Medipro is sinds 2011 actief en werkt op dit moment vanuit 36 praktijken door heel Nederland.

Chauffeursnieuws & Transporteffect

Wij als organisatie zijn in gesprek gegaan met Medipro met als doel exclusief voor de chauffeurs in Nederland een goed programma te ontwikkelen zodat de kans van slagen zo groot mogelijk is.

© 2022 Lunno. All Rights Reserved.